In English
China

Ajankohtaista


Maaseutusihteeri Tuomo Leikkola on lomalla 3.-30.7. Tuona aikana päivystää Kankaanpään maaseututoimisto osoitteessa Keskuskatu 51 b (toinen kerros), p.044 5772483.


Maaseutuhallintoyksikkö tiedottaa

Kuntien sulkuviikkojen sekä vuosilomien aikana maaseutuhallinnon Kankaanpään yhteistoiminta-alueen palvelut keskitetään Kankaanpään päätoimipaikalle os. Keskuskatu 51 b 2.krs (Kiinteistö Oy Torikulma). Tarvittaessa läsnäolo kannattaa varmistaa etukäteen puhelimitse.Sähköpostitse meidät tavoittaa osoitteella maaseutupalvelut@kankaanpaa.fi.

 


 

Viljelijän verkkoasiointi Vipu

Vipu on viljelijöiden verkkoasiointipalvelu. Vipu-palvelussa voit tehdä sähköisen tukihakemuksen ja tarkastella oman maatilasi tukihakemustietoja ja karttakuvia. Voit selailla maatilasi tietoja ja hyödyntää karttatoimintoja myös tukihaun ulkopuolella.
Kirjaudu tästä: https://vipu.mavi.fi/
Vipuun voit kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lähes kaikilla viljelijöillä on nyt käyttöoikeudet Vipuun. Jos et itse halua tai voi asioida sähköisesti, voit valtuuttaa esim. neuvojan tekemään sen puolestasi. Voit itse valtuuttaa hänet Vipussa tai täyttämällä lomakkeen nro 457 ja toimittamalla sen kuntasi maaseututoimistoon.MAKSULLISEN LOMITUKSEN TUKEMINEN

Vuosilomaan oikeutetut maatalousyrittäjät voivat lomituslain mukaan saada maksullista lomitusapua 120 h vuodessa.  Jämijärven kunta maksaa vuonna 2017 maksullisesta lomituksesta 3 euroa/h jämijärveläisten maatalousyrittäjien osalta. Tilakohtaista kattoa ei määritellä, koska käyttö on rajattu 120 tuntiin/yrittäjä. Jos määräraha 4000 euroa loppuu ennen vuoden loppua, ei tuki enää jatku. Honkajoen lomituspalvelu seuraa maksullisen lomituksen käyttöä ja ilmoittaa yrittäjille, jos määräraha loppuu kesken.


Jos maaseutusihteeri ei ole paikalla, lomakkeita voi jättää kunnanviraston keskukseen, jossa ne merkitään vastaanotetuiksi.


 


 

 

 


 

 

 

Lehmä

 

 Kyselykuva

Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

 Suomifinland100-banneri netti 200 px

Toteutus JJ-Net Group Oy