In English
China

Pikkuteiden yksityistieavustukset

Jämijärven kunta / Tekninen lautakunta ilmoittaa ns. pikkuteiden haettavaksi yksityistieavustukset

1) KUNNOSSAPITOAVUSTUS
Avustusta voivat hakea sellaiset yksityiset pikkutiet, joiden vaikutuspiirissä on vakituista asutusta. Avustettavan tienosan pituus on vähintään 300 metriä vähennettynä omavastuuosuus 50 m / asunto ja 250 m / vapaa-ajan asunto. Avustusta ei myönnetä pelkästään loma- ja vapaa-ajan asunnoille johtaville teille, eikä metsäautoteille. Avustusta maksetaan vuoden 2017 hyväksyttyjen maksukuittien perusteella.

Avustusta määrättäessä tien pituudesta vähennetään omakustannettavana tien osana 50 m / vakituinen asunto ja 250 m / loma-asunto.

Hakulomakkeen saat tästä linkistä.

2) PERUSKUNNOSTUSAVUSTUS
Avustusta voi hakea myös tärkeisiin peruskunnostustoimenpiteisiin, kuten mm. siltojen ja isohkojen rumpujen uusintaan tai peruskunnostukseen.
Peruskunnostustöistä on esitettävä selvitys ja kustannusarvio.
Vaatimukset: Tien vaikutuspiirissä tulee olla vakituista asutusta. Ei pituusvaatimusta.

Peruskunnostusavustus maksetaan vasta, kun työ on tehty ja kustannukset alkuperäisin laskuin esitetty. Mikäli laskuja ei ole hakemusvuoden loppuun (31.12.2018) mennessä toimitettu tekniseen toimistoon, avustusta ei makseta.

Niiden teiden osalta, jotka ovat saaneet aikaisemmin kunnan avustusta, tulee toimittaa tositteet viimeksi saadun avustuksen käytöstä.

Hakulomakkeen saat tästä linkistä.

Hakemuslomakkeita saa Jämijärven kunnan teknisestä toimistosta ja kunnan internet-sivuilta.  Hakemukset on jätettävä 4.5.2018 klo 12.00 mennessä osoitteella:
Jämijärven kunta, Tekninen lautakunta
Peijarintie 5 A
38800 JÄMIJÄRVI

Lisätietoja puh.
040 769 9182 / Koivumäki
www.jamijarvi.fi

Tekninen lautakunta

 Kyselykuva

Jämijärvi - Satakunnan helmi

Pikkuvaakuna

Jämilogo


Jämin
Matkailuneuvonta
jami.fi

 Suomifinland100-banneri netti 200 px

Toteutus JJ-Net Group Oy